5 november 2011

Goda grannar:)

Igår kväll fick vi veta att närmsta grannen säljer ALLT i sin lägenhet p g a flytt till USA. Niclas bror och sambo hade varit inne hos honom och fyndat. Jag knackade på och tog mig en titt. Kom därifrån med en underbar matta (+ några tallrikar vi fick på köpet).
Underbart sköööööön och jag tror att färgen kommer att passa perfekt till nya soffan. Den kommer vara svart/mörkgrå, så vår gamla matta hade blivit alldeles för mörk. Den fick istället följa med hem till mamma för att se om den kan passa där. Annars kanske den får säljas vidare på blocket.

Mattan vi fyndade betalade vi bara 500kr för och den kostar ny ca 1700 tror jag. Gott att fynda lite nu när det kommer att vara en massa nytt att skaffa till huset!!

Nu är det rena lugnet hemma och Niclas passar på att sova samtidigt som Lion. Linus hosta var mycket bättre igår, så trots feber fick han åka upp till Smögen, till farmor och farfar. Vi får tillbaka honom på tisdag igen, så nu har vi många dagar på oss att vila och samla lite nya krafter:) Men längtan finns där efter lilla busungen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar