16 november 2011

Nyinflyttade

OJ, vilken hektisk vecka det varit. Flytta med en bebis och en 2,5-åring är ju lite meckigt! Man kan ju inte direkt packa upp och få iordning med en gång. Barnen kräver ju ganska mycket tid. Egentligen skulle vi bara flyttat lådorna första veckan, för att packa upp dem direkt. Veckan därpå skulle vi flytta möblerna och resten av sakerna. Då skulle vi slippa att bo i ett kaos i början med lådor överallt. Men när vi väl börjat flytta, var det dels väldigt öde och tråkigt hemma. Dessutom ville man ju vara i huset och fixa hela tiden!!! Så vi flyttade allt direkt!
Provisorisk säng till Linus, som skulle sova middag. Visst har han en fin tapet i sitt rum, haha:) Den uppblåsbara madrassen använder vi för övrigt just nu som soffa. Vår är beställd och skulle kommit i måndags, men något blev fel, så den kommer inte än på några veckor:( Men, men, det funkar bra ändå!
Vid flytten var det premiär för Lion att sitta i en barnstol. Han satt jättebra och åt med stor aptit:)
Lekhörnan börjar komma på plats...
Nu har det mesta kommit på plats. Det ska ju fortfarande fixas med någon hylla, tavla och kanske någon matta till. Men det har redan börjat bli lite hemtrevligt i hörnan!!!

Imorgon blir det ett litet avbrott i fixandet hemma. Då ska jag och Lion åka till Ullared och se vad jag kan hitta där som kan passa i huset. Dessutom vill jag ladda upp med bra julklappar till alla barn. Tror det kan vara en bra dag att åka. En vardag, innan värsta julruschen och innan löning och barnbidrag:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar