20 juni 2011

3 veckor har gått, 10 kg till ska bort!

Sådär ja, dags att börja gå ut på lite promenader, så att kroppen någon gång ska återgå till det normala. Tyvärr får jag köra igång väldigt försiktigt. Men jag kan iallafall ut och gå nu!!! Är så lycklig:) Det var ju en hel evighet sedan. Det enda som inte känns så bra nu är svanken. Tror att det beror på att jag inte har så mycket magmuskler kvar. Det känns som att jag behöver mer magstöd för att inte få ont i ryggen när jag är ute och går.

Vet inte riktigt när man kan köra igång med magträning. Men när jag kollade runt på nätet, så verkar det som att man ska vänta ca 2 månader innan det är ok. Det går ju även att känna på magen om musklerna gått ihop tillräckligt, men jag vet inte hur jag ska kolla det...

I vilket fall som helst är det nog bra och mjukstarta! Det känns väldigt segt att bli av med vikt nu, men jag vet ju hur det var sist. Tyckte det tog jättelång tid, men efter ca 4 månader utan träning (förutom lite promenader) så var gravidkilona borta. Det är ju inte hela världen. Men längtar efter att kunna komma tillbaka till mina favoritpass på gymmet och känna att jag får tillbaka muskler i kroppen!!
Passade på att sova när bebben sov mitt på dagen!
Sagostund och mys är nattningsrutinen:)
Köpte jordgubbar när jag var ute och gick. De var väldigt billiga... Tydligen var kvaliten därefter. Blev mycket som fick åka direkt i soporna, men det blev ändå en hel del kvar! Gott var det:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar