27 juni 2011

Låååångt sommarlov för Ninni

I onsdags var sista dagen på dagis för Linus för denna terminen. Nu har han ett långt sommaruppehåll. Niclas har ju semester ända till mitten av augusti, så då får ju inte Linus vara där. Det kommer nog bli konstigt för honom i augusti att helt plötsligt bli lämnad där igen. Antar att det blir lite inskolning igen då.
När vi skulle gå hem, tyckte han att jag var kvar och pratade för länge, så han tog vagnen själv och gick hemåt:)

Linus behöver ha lite andra barn runt sig, så nu under sommaren får han hänga med till sats när Niclas tränar. Så får han leka på minisats. Nu är det dock väldigt längesedan han var där, så det var svårt att lämna honom idag. Men när han hittade klackskor och ballerinakjol blev han så nöjd och glad att jag kunde lämna honom!! När Niclas sen skulle hämta honom ville han inte därifrån.
Vi gick sedan en stund på stan allihop. Vi åt lunch på mitt favvoställe i stan - Sunwall. Buffé med thai, kinesiskt och sushi, supergott!! Linus åt med pinnar för första gågnen:)

Han utvecklas och pratar jättemycket nu. Härmar allt vi säger! Kul!! Men kallar sig fortfarande för Ninni. Vägrar säga Linus, fast han kan säga Li och nus, var för sig!! Det där med att bestämma namn till bebisen kanske inte är så viktigt. Han kanske oxå väljer att kalla sig något helt annat...

Linus blir även mer och mer intresserad av bebisen. Går fram till honom lite då och då och klappar och kramar honom. Han vill gärna hålla honom och hjälpa till med nappen och han är ledsen. Har inte märkt någon större svartsjuka än. Hoppas vi slipper det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar