2 augusti 2012

Härligheter!

Idag har vi haft besök av våra fd grannar och Linus bästa kompis Carl-Johan. De är bara så himla underbara ihop:)
Som vanligt när någon kommer på besök så vill Linus sjunga sin favvolåt med David Lindgren. Idag fick han hjälp av C-J, som spelade gitarr!
Åhhhhh, de är så himla söta ihop!!!!!

Annars här hemma, så är Duplo den stora grejen för båda grabbarna. Linus blir fly förbannad på Lion när han ska hjälpa till eller råkar förstöra något. Igår hittade jag lite mer Duplo på blocket, som såldes av en som bor ett stenkast härifrån. Så nu har de kan de bygga på varsitt ställe! Linus blev även så glad för det nya att Lion fått vara med honom och bygga:)
Lillen är fantastiskt duktig, ungefär på samma nivå som Linus var när han var två år! Lion tar en bit och bygger, klättrar ner från soffan, hämtar en till och så håller han på. Får han tag på några som sitter ihop, tar han loss en och lämnar resten. Många vändor blir det!!!
Linus är ju för rolig när han bygger. Härom dagen byggde han ett högt, ganska brett torn. Lion råkade välta det och Linus bröt ihop... När han blev kontaktbar igen snyftade han fram att Lion förstört hans flygplan som varit så jätte-, jättefint. Idag fick han detta att vara en fotboll! Antingen har han väldigt livlig fantasi eller fruktansvärt dålig syn, haha:)

Avslutningen på dagen var även den väldigt härlig. N busade med barnen och de klättrade på honom...
...vi hade jage och barnen klättrade på mig;) Jag njuter!!!

Läggningen sen blev svår med Lion, men det är faktiskt lite mysigt när han försöker somna såhär:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar