28 augusti 2012

Kärlekar

Igår var Lion väldigt trött och gnällig och gick mest omkring med napp och sin voffie. Men han har lite rinnig näsa, så han kanske är på väg att bli lite krasslig.

Så helt plötsligt får vi höra hur nappen kastas i golvet och hur han "dansar" omkring och tjuter av glädje.... När vi kommer dit för att se vad som hände med honom, stod Vanja (Linus kompis) där!! Hon hade kommit hit för att leka med Linus och Lion blev helt tokig av glädje:)

Vi har ju ett bra tag märkt att han gillar henne. Han försöker säga hennes namn - Jaja, Jaja. Dessuton lyser han alltid upp som en sol och går efter henne, så fort han ser henne. Men igår märktes det verkligen hur otroligt mycket han tycker om henne!!! Första lilla kärleken kanske;)

Linus verkar också fått en beundrare... Första dagen på dagis var det en liten tjej - Ella, som var som ett plåster på mig och ville vara nära, nära och ögonen riktigt tindrade när hon tittade på mig. Hom bröt ju dessutom ihop när vi skulle gå hem den dagen. Efter det har hon och Linus verkligen funnit varandra och leker ofta ihop och frågar efter varandra. Så idag när vi kom på morgonen... Ella sken upp som en sol när hon fick syn på Linus och betedde sig nästan som Lion gjorde igår. Hon hade saknat Linus när han inte var där igår.

Linus däremot ville inte alls visa att han blev glad att se henne, men man såg att han drog nöjt på smilbanden:) Sötnosar!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar