28 augusti 2011

Linus på sitt första danspass:)

Idag var det prova-på-dag på SATS för barn. Äntligen fanns det något som även en liten 2-åring kunde vara med på. Ett danspass för 2-3-åringar. Vi visste inte om det skulle bli fullt, så vi var där i god tid. Men det blev jobbigt för Linus att vänta. Han ville in och träna med en gång. Han var jätteivrig!!!



Tyvärr är han lite blyg och försiktig när han provar nya saker, så det var inte förrän i slutet som han kom igång och dansade omkring. När det sen är slut, vill han ju naturligtvis dansa mer! Som tur var hade de ett likadant pass direkt efter och det var gott om plats. Så han kom igång bra och hade jättekul!!!

Direkt efter SATS, gick vi upp till Guldheden för dop. Det var min kompis Gunilla som döpte sin lilla goding, Hugo. Nästan alla mina barndomsvänner var där med sina respektive och barn. Alltid lika kul att ses! Vi börjar få en hel kull med barn nu! Skoj att alla vi fått barn hyfsat samtidigt. Första barnen kom ju först -07. Perfekt att alla barnen är ganska jämngamla:)

Linus tyckte det var jättekul att vara med. Han har nämligen fått dille på kyrkor! Hör han en kyrka ringa, så ska han absolut dit och går vi förbi en kyrka vill han in. Blir både arg och ledsen om vi inte gör det. Hmmmm, undrar om detta är något som lägger sig snart. Vi är ju inte direkt världens mest religösa familj. Jag är inte med i svenska kyrkan och han är ju inte ens döpt:) Men vem vet, han väljer ju själv vad han vill tro på!


I torsdags kväll drog vi bort tejpen på Lion. Trodde att han skulle bli jätteledsen när vi tog bort den, men han reagerade knappt. Däremot var han återigen sned i ryggen morgonen efter. Så när vi kom till sjukgymnasten fick han ny tejp. Den hjälper verkligen jättemycket! Tycker bara det är så skumt att lite tejp på huden kan få musklerna att slappna av...

Annars i helgen har jag fortsatt att shoppa lite kläder och sen var mamma, Jan här och hälsade på med Agnes och Elsa.


Niclas trött och Linus sysselsätter sig själv genom att lägga lite saker på pappas rygg för att sedan sätta sig och läsa Amelia:)


Första gången med egen kundvagn. JÄTTESTOLT och ville lägga ner allt möjligt i den. Men det blev mest en massa onyttigheter...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar