31 augusti 2011

LION 3 månader:)

Idag är det 3 månader sedan min älskling Lion föddes! Igår var vi på bvc och han fick sina första sprutor. Han skrek bara lite, sen var allt som vanligt igen. Däremot på kvällen, märktes det att han hade ont. Han skrek mycket och sov mer än normalt, men idag hade det gått över:)

Vi mätte och vägde honom oxå. Nu väger han ca 6,5 kg och är 63 cm lång. Jämförde med hur stor Linus var vid 3 månader och det skilde endast 50g!!! Så lika!

Lion 3 månader...


Linus ca 3,5 månad. Tycker att de är olika men samtidigt väldigt syskonlika! Spännande att se hur de kommer se ut när de blir större:)

Hur är livet då, för en 3 månader gammal Lion... Han somnar någon gång runt 19-20 på kvällen. Sen vill han oftast ha mat runt 00-01 och 04-05. Därefter sover han till omkring 7, då han äter lite igen och är vaken cirkus 1 timma. Under dagen är det lite hipp som happ med att vara vaken och att sova, men mat vill han ha ungefär var 3:de timma.

Han älskar att ligga i sitt babygym och boxa på leksakerna som hänger. Nu börjar han även att kunna greppa dem. Men däremot hatar han fortfarande att ligga på mage. Sen är han otroligt social!!! Pratar och pratar och pratar:) Undrar vem han fått det ifrån, haha! Han älskar när man pratar och sjunger för honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar