9 augusti 2011

Lion och hjälp

Igår var vi på bvc med Lion igen. Denna gången hos en läkare. Vi har inte riktigt kommit ifrån att oroa oss för att han är så sned. Känns inte helt bra. Så vi tyckte det var bäst att kolla upp det mer ordentligt.

Först tyckte inte läkaren att det såg så farligt ut, men sen visade Lion upp sig från sin absolut snedaste sida!!! Då förstod hon vad vi snackat om och tog en ordentlig titt på honom. Vi har nu fått en remiss till en sjukgymnast som ska kolla honom. Sen har vi fått en ny läkartid för att följa upp. Underbart med en läkare som tar en på allvar och är noga med att följa upp!!!

Idag har vi varit på Ikea och köpt...
...en jälka massa småhanddukar. Lion är ju inte bara sned, han är även mästare på att kräkas. Så vi behövde en ny STOR laddning med trasor:)

Sen var vi en sväng på Bauhaus och hittade det perfekta matbordet med stolar till vår altan i huset. Naturligtvis ett bra pris nu också, då det är på rea. VILL HA!!! Problemet är nu bara att vi måste klura ut vart vi kan förvara det i 3 månader... Någon som har plats för det???? Bordet kommer ju i en kartong, så det tar ju inte jättestor plats. Hjälp mottages tacksamt:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar