14 september 2011

Niclas sjukskriven IGEN:(

Ska det aldrig bli bra?!?! Nu är det 1 år sedan Niclas blev så dålig att han behövde sjukskriva sig. Det var ju först lagom till sommaren som han kunde börja jobba fulltid igen. Under sommaren har det känts som att han varit på väg tillbaka. Men nu sedan han börjat jobba igen efter semestern har han titt som tätt behövt gå hem från jobbet. I helgen kunde han varken följa med på kalas eller lite familjeträff med mina tjejkompisar. Idag hade jag hoppats på att han skulle kunna ta barnen en stund, så att jag skulle kunna träna. Men jag fick vända hemåt igen. Niclas hade alldeles för ont:(

Frågan är vad det är för fel... Fick ju reda på att det är slemsäcksinflammation i axeln. Men nu har andra axeln också börjat göra ont. Sedan har han smärtor upp i halsen, i bröstet och gungande känsla i benen, för att bara nämna några symptom.

Det är tyvärr inte bara jobbigt för honom utan det påverkar ju hela familjen. Det tär verkligen att bara gå och vänta på alla undersökningar som ska göras. Väntetider hit och remisser dit!!! Tycker det är så konstigt att det bara undersöks en sak i taget, med flera månaders väntetid för varje remiss. Varför inte bara skicka flera remisser samtidigt, för de undersökningar som behövs? Nä, istället ska han tvingas vara sjukskriven hur länge som helst! Det borde ju vara bra mycket billigare för samhället om väntetiderna inom vården kortades ner rejält. De undersökningar som gjorts på honom, borde kunnat gå att lösa på någon månad istället för som nu, ett år (och mer lär det bli)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar