15 september 2011

Vilken färg har morötter???

Blev lite inspirerad av ett inlägg från DEN HÄR bloggen. Den är skriven av Emelie, som jag lärde känna på guideskolan på Mallorca. I ett av hennes inlägg tipsade hon om att skära till morotsstavar, lägga dem i vatten i kylen, för att ta fram och äta när man blir sugen. Perfekt och nyttigt när man är lite småhungrig eller bara sugen på att tugga på nåt.


Hittade dessa i affären, en påse med morötter i alla möjliga olika färger!! Något jag aldrig sett eller hört talas om förut. Betyget då? Högsta poäng går till den lilla ensamma gula moroten. På andra plats har vi den vanliga, tätt följd av den rödbetsfärgade. De vita fick däremot ett absolut bottenbetyg. De måste man nog dränka i någon god dip för att vilja ha!!!

Lion har äntligen fått sitt första lejon:) Har letat efter ett sött och gosigt lejon överallt, men de flesta är både tråkiga och fula. Men den här är ju helt underbar!! Passar bra till hans rufsiga frisyr (fast den börjar så smått försvinna)...

1 kommentar:

  1. Å så kul att du blev inspirerad! Tack säger jag, blev jätteglad när jag läste! Stor kram till dig o dina fina killar!

    SvaraRadera