2 september 2011

Tejp, kyrka, sopor, spöregn och lite annat oxå...

Idag var det upp tidigt som gällde. Lion skulle få ny tejp hos sjukgymnasten imorse. Han har nu varit tejpad i 2 veckor och det är stor skillnad! Han är mycket, mycket rakare i ryggen nu. Fast nacken är lika sned fortfarande. Men den ska väl oxå rättas till någon gång!

Dubbelvagnen fullpackad med bl a barn, filtar, skötväska och "frukost" till Linus. Han vill numera alltid ha välling när han vaknar. Något vi aldrig haft... Ett steg tillbaka kanske? Men efter vällingen får han det senaste en skål med puffar att äta. Bättre än inget iallafall. Idag ville han dessutom ha en skål med vindruvor, gurka och äpple... Ja, ja, han äter utan en massa tjafs och det känns som det viktigaste just nu. Förhoppningsvis kommer han återgå till vanlig frukost om ett tag.

Efter sjukgymnasten hörde vi en kyrkklocka ringa och kyrktokiga Linus ville absolut in. Så det blev ett litet besök i Domkyrkan. Sen såg vi en sopbil, vilket ju också är en av Linus absoluta favoriter just nu. Vi gick till den för att titta och snälla sopgubben lät Linus dra i spakarna och trycka på knappen. DET var en stor hit:)

Det var härligt väder och Linus ville åka rutchkana, så vi begav oss till Heden för att leka lite. Men precis när vi kom fram började det spöregna! Vi hade regnskyddet med oss, men jag hade varken paraply eller regnjacka. Fick skydd under ett träd och fick sen ta en filt över huvudet för att inte bli helt dyblöt!! Sen var det bara att bege oss hemåt. Var ju inte alls klädda för regn.

Det kändes som att vi varit iväg hur länge som helst och gjort en massa saker, men när vi kom hem var klockan bara runt halv tio!!!!


Idag upptäckte Lion sig själv i spegel på riktigt! Han skrattade och blev jätteglad när bebisen mittemot gjorde detsamma:)



Lion i lite träning på mage. Gick en liiiiten liiiten stund...

... sen orkar han inte lyfta huvudet längre utan ligger bara såhär...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar