13 mars 2012

Vårspring i benen

Detta underbara väder. Inte bara jag som blir pigg och på gott humör.
Linus ville att vi skulle ta dubbelvagnen till dagis idag, men jag chansade och tog enkelvagnen med ståbräda istället. Det visade sig vara ett bra beslut. Han skuttade och sprang nästan hela vägen. Det märktes att han hade våskänslor i kroppen:)
Efter dagis åkte vi direkt till Gunnebo slott, för att se hur det var där. Men varken jag eller Linus tyckte det var något vidare kul där. Så vi åkte vidare till Arken, där vi var förra veckan. Han är fortfarande livrädd för fåren, stackarn.

Efter det åkte vi en snabbis till biblioteket och därefter hem. Träffade direkt några av grannarna som kom över med sina barn till oss och lekte för första gången i vår trädgård. Mysigt!!!

Nu fortsätter tänkandet på badrumsmöblerna... 60 eller 90 eller 60 eller 90 eller 60 eller 90 osv osv. Vi vill ju ha 90 cm tvättställ, men det är stor risk att det kommer se klumpigt och att toaletten kommer kännas trång. MEN det kanske blir bra... 60 blir inte klumpigt, men kommer kanske se för litet ut istället + att vi inte gillar de tvättställen lika mycket. Hur sjutton ska man veta??? Det måste ju bli rätt direkt ju... Ångest... vill bara lägga det bakom mig så man kan sluta grubbla på det mer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar