22 oktober 2012

Lion´s sneda rygg och JOBB!

Idag har jag haft lite att fixa med som t ex att åka in till Åhléns och lämna ett intyg samt att få lite informationspapper och jobbschema. Det är inte så många veckor jag har fått, sju veckor nu innan jul. Men tanken är ju att få in en fot och visa vad jag går för, så att jag kan få chansen att fortsätta om det dyker upp en ledig tjänst. Ska bli jättekul att komma igång och jobba nu!!! Det kommer börja med deltid de första veckorna, för att sedan dra igång med fulla veckor innan jul. Gott att få mjukstarta lite:)
Eftersom jag hade lite ärenden, så hade vi farmor här som barnvakt. Oj, vad det har funkat bra!! Hon och Linus mötte upp Niclas och Lion i förmiddags i stan. Han hade varit med Lion hos ortopeden och äntligen kan vi lägga bort allt som haft att göra med Lion´s sneda rygg. Det har rättat sig till automatiskt och nu syns det absolut ingenting. Underbart skönt!!!

Farmor och barnen åkte hemåt och mötte Linus dagiskompis Samuel på vägen. Han fick följa med hem och de båda hade jättekul!! Jag gick hem med honom först efter 5-6 timmar!!!! Då hade de två även varit iväg på en långpromenad i skogen med farmor. Barnen hade cyklat på sina balanscyklar och de hade stannat och fikat och plockat svamp. De har haft en riktigt härlig dag och ändå ville de inte sluta leka, utan Linus ville bestämt följa med Samuel hem och fortsätta att leka där!!! Men där tog det stopp, kl var 17 och de hade lekt precis hela dan! Kul att Linus hittat en ny kompis som det funkar SÅ bra med.
Ikväll kröp Lion in i ett av hålen i bokhyllan och storebror hände direkt på:)
Man är inte stor när man ryms i de hålen direkt!!!!
De var helt uppe i varv och vi försökte få dem att lugna ner sig... Gick inte så bra, så det slutade med att Linus var lite för hårdhänt och välte omkull brorsan, som slog sig lite. Lion fick sina snuttesaker och slappnade genast av och somnade strax efter. Linus blev ordentligt tillsagd och blev ledsen, men när han väl lugnat sig och myst med pappa en stund, så slocknade även han.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar