11 oktober 2012

Olika tolkningar

Imorse vaknade Lion vid 6 och gallskrek helt otröstligt i en timma. Vi fick inte hålla honom, utan han ålade sig ur famnen och lade sig på golvet och var helt hysterisk. Vi försökte förvilla honom med allt möjligt, men han bara viftade vilt omkring sig. Så himla svårt när han inte kan berätta vad det är för fel... Vi gav honom tillslut lite Ipren och strax därefter blev han lugn.

Vet ju inte om han har ont någonstans eller vad det är. Hela dagen sen har han varit hur pigg och go som helst och vi var nere på öppna förskolan där han röjde runt. Energin på topp. Bussresan hem därifrån tog inte ens 5 minuter, men då försvann energin och han somnade redan efter halva resan!

Han sov länge på dagen och sedan hämtade vi storebror. Hade en jättemysig eftermiddag i solen och på väg hem ville Linus följa med en ny dagiskompis hem. Lion var på topp, men Linus var dödstrött. Vi var där en stund innan vi tog oss hemåt och mös en stund framför tv:n.

Jag gjorde lite våfflor till kvällsmat och för ovanlighetens skull var det lugnt och harmoniskt vid matbordet. T o m Linus reagerade och sa - "mamma, vad mysigt vi har det nu!! Vi myser fast vi inte har godis!!"

Efter maten fick de små hoppa i badet och även där var det ovanligt lugnt:) I like!!!!!

Sen kom vändningen, Lion blev plötsligt tokledsen igen. Helt otröstlig och spände hela sin lilla kropp... Ingenting hjälpte. Jag gav då förslaget till Niclas att vi kanske skulle testa att gå ut och sätta honom i vagnen. Jag nattade Linus och Niclas försvann ut med Lion.

Jag frågade honom efteråt hur det hade funkat med vagnen... Jodå, han hade lugnat sig först, tills han såg gräsklipparen o ville att N skulle klippa gräset:) ??????? Han hade altså bara satt lillen i vagnen i förrådet, inte som jag menade, gå ut och gå en sväng:) Hahaha, liiite olika tolkningar där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar