5 oktober 2011

Dags för tänder...

Tycker SÅ synd om Lion just nu. Han verkar ha jätteont av tänder som är på väg fram. Tittar man i munnen ser det ut att inte vara alls långta kvar innan de 2 första tränger fram.

Det blir inte mycket sömn på natten, för han vaknar titt som tätt och gallskriker, spänner sin lilla kropp i en båge och är fullkomligt otröstlig! Även på dagen har han bekymmer. Jag försöker gång på gång att natta honom, för att han är dödstrött. Men efter bara några minuter vaknar han och skriker. Nu har han sovit ca 15 minuter utan att vakna och kanske är det alvedonens förtjänst. Gav honom en tablett för en timma sedan och tror att den börjat verka nu. Är det någon annan som har bra tips på hur man kan göra för att underlätta för honom?

Snart är det dags att hämta Linus från dagis, men om Lion fortfarande sover ska jag nog ringa till dem och höra om jag kan hämta lite senare. Vill inte väcka lillen nu när han äntligen kommit till ro...

2 kommentarer:

  1. Stackars liten.. När Alicia har som ondat avgångarna tar jag lite flytande alvadon och "smörjer" dår tanden ska upp. Vi har även testar att smörja med xylokainsalva, och vi tycker det funkar.
    //lisa

    SvaraRadera
  2. Finns nåt som heter Bongella.
    Är en gel som man smörjer in tandköttet med och det bedövar, vi körde det på Mio under värsta perioden och det funkade kanon.

    Tillverkas i England men finns att köpa i engelska butiken vid en tvärgata till Linnegatan. vet inte exakt var den ligger, kolla upp det.

    /Ubbe

    SvaraRadera