10 oktober 2011

Sysselsätta bebis


Idag har Lion inte velat varken ligga på rygg, mage eller sitta i sin babysitter. Enda gångerna han varit nöjd är om han fått vara uppe. Man blir ju inte lite låst! Har inte fått något vettigt gjort alls idag. Hoppas SÅ att han lär sig sitta med stöd snart. Tror att han kommer vara mycket nöjdare då!

Testade lite allt möjligt med honom idag. Hoppgungan verkar han tycka är riktigt rolig. Han kan ju inte hoppa själv än, men vi hjälpte honom att studsa och då lös han som en sol:) Det är Linus gamla hoppgunga vi tagit fram. Han tyckte aldrig att den var särskilt rolig, men tror att det blir annorlunda med Lion.

Tog även fram gå-stolen från förrådet. Men Lion är verkligen som en hösäck när han sitter, så det blev till att fylla ut med en stor kudde. Han verkade trivas bra i den också. Sen fick han åka iväg på en liten tur, med hjälp av Linus:)
Var är Lion???
Titt-ut!!!!!!
Var på Sats idag och lämnade in barnen på mini-sats som vanligt. Där fick Lion testa att sitta i en "bumbo". Han satt hur bra som helst i den!!! Är det någon i närheten som har en sådan att låna ut i några månader??? Tror att han skulle bli mycket, mycket nöjdare om dagarna...
Puss min älskling:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar