8 maj 2011

Inte bara solen som strålar!

Napp och kanin gör att Linus hamnar i trans på nolltid!
Pigg och superglad! Nästa bild togs 30 sekunder senare...
Helt sjukt! Så här blir han alltid! Behövs ingen tid att varva ner innan läggning. Kan busa och hålla igång så att Linus gapskrattar, så tar man fram napp och kanin, sen är det bara att lägga honom!

Eftermiddagen tillbringades först en stund på lekplatsen, sen fick vi ett infall och drog till Liseberg. När Linus såg vart vi skulle skrattade han högt. Han älskar verkligen det stället! Idag vågade han t o m krama en kanin:)
Solstråle!!!
Väldigt läskigt med små grodorna idag... Han ville gå av. Men när det var över sa han - mer, mer, mer!
Han ville inte sova i sin säng inatt... Hittade ett nytt sovställe. Jag är tacksam att han snart insåg att det inte var någon jättebra idé:)

Imorgon är det dags för lite extra avslappning på förmiddagen, sen blir det till att jaga sandaler till Linus. Sjukt svårt att hitta! Har provat massor, men det är inga som sitter bra på honom. Någon som har något bra tips? De ska inte vara för täckta och klumpiga. Då kan han lika gärna ha vanliga skor. Sen leker han ju otoligt mycket i sand och är de för täckta kommer det ju bara in en massa sand, sen stannar det ju kvar där... Förra året hade han havaianas flip-flop med rem bak. Funkade super. Åhléns hade, men det var otoligt utplockat. Finns de någon annastans?


Sen ska jag till barnmorskan på eftermiddagen! Alltid lika kul att se hur magen växer och att allt verkar bra. Känningarna har avtagit lite, men varje dag finns det ändå perioder då det känns som att det sätter igång! Har egentligen ingen brådska, men jobbigt att inte kunna gå... Längtar enormt till att ut och gå promenader och att komma tillbaka till gymmet och köra för fullt på roliga pass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar