1 maj 2011

Niclas har fått en diagnos!!!

ÄNTLIGEN! Efter remisser, undersökningar och sjukskrivning sedan i höstas så har de äntligen hittat felet! Nu vet man till sist vad man kan göra åt saken. Det är något fel med axeln, som kan försvinna med hjälp av kortisonspruta + sjukgymnastik. Han har hittills fått 2 sprutor och när denna släpper får han en tredje. Blir han inte bra efter den blir det operation. Vet inte hur lång tid allt kommer ta innan han blir frisk, men nu vet vi iallafall vad det är och det finns en plan på hur han ska bli frisk. Kan ju hoppas att det går fort och att han snart kan börja träna, slippa ha ont och komma tillbaka till sitt gamla jag!
Än så länge ska han undvika att ha armen högt, så det är höggravida jag och lille Linus som tar hand om fönsterputsningen hemma:) Det var nog 1 år sedan de putsades sist, så det var välbehövligt. Det blev iallafall klart i vardagsrum och kök. Resten får bli till veckan. Jag blev väldigt sliten i ryggen efter några timmars putsning. Det som tar emot att fixa fönstren mest, är att det är ett jätteslit som tar en hel dag om man tar alla fönster. Sen är de skitna igen efter ungefär 2 veckor bla pga att E6:an är precis utanför fönstret:(
Vi var på stan en sväng igår. Mycket som hände på stan. De hade bl a satt upp en hoppborg som Linus älskade! Han ville aldrig sluta och det bara lös om honom:)
Mys med pappa och alla gosedjur i nya tältet.

Piff o puff - far och son matchar varandra ganska bla idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar