28 maj 2011

Storkok och vin tips

Idag är var det beräknad födsel, men tvivlar starkt på att det blir idag som bebben kommer ut. Börjar bli lite ont om tid...

Inatt fick jag sova gott! Underbart efter 3 sömnlösa nätter. Var iväg på lite undersökning på östra igår och fick värktabletter, men jag hade inte ont i magen alls inatt, så jag slapp att ta någon tablett. Hoppas natten blir lika bra!

Linus har haft fruktansvärda utbrott det senaste och blivit helt okontaktbar. Har kännts sådär att vi kanske måste iväg och få barnvakt, när inte ens vi kunnat trösta honom. Så igår kom hans farmor hit och är här hela helgen. Bra att han är van vid lite barnvakt om någont händer snart! Ända sedan hon kom har han varit ett stort solsken! Inte minsta lilla gnäll. Härligt:)
Musikstund med farmor.
Träning med pappa.
Lycklig som vanligt av glass:)
Flirtar lite!
Själv har jag gjort ett rejält storkok köttfärsås av 2,5 kg köttfärs! Gott att fylla frysen med färdiglagad mat!

Har ett bra tips om man får vin över. Fryser man in det i burkar, kan man lätt använda det i matlagning. Många fryser in i som istärningar, men vinet blir ungefär som sorbet, så det är väldigt lätt att få lagom mängd ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar