26 juli 2011

Finbesök:)

Igår hade vi besök av våra fd grannar och Linus bästa kompis C-J. Det var längesedan de sågs, men lyckan var total! Det var full fart på dem från början till slut och det syns att de känner varandra riktigt bra. Så underbart att se hur kul de har tillsammans. Riktigt synd att vi inte är grannar mer för C-J´s mamma och pappa är ju också riktigt trevliga;)

För att vi ska kunna få sova något på nätterna har vi delat upp oss i lite olika rum. Jag och Lion håller till inne i sovrummet, Linus i sitt rum och stackars Niclas har hamnat på golvet i vardagsrummet. Niclas tar hand om Lion fram till 3-4-tiden och sen tar jag över. Jag orkar inte en hel natt själv! Vet att många tar varannan natt, men för oss funkar det klart bäst att dela upp natten. Det gjorde vi även när Linus var bebis. Förstår verkligen inte hur ensamstående mammor löser det i början med all nattamning och ingen avlastning! Respekterar er otroligt mycket!!!

Imorse hade Niclas sångstund med de små. Lion njöt och var som en solstråle och försökte sjunga med. Så gulligt med hans joller:) Lyckades även fånga hans leende för första gången!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar