9 juli 2011

Linus har varit i slagsmål....

Så ser det iallafall ut när man ser honom!
Ser helt sönderslagen ut... Han har dykt med ansiktet i backen 2 gånger de senaste dagarna och då ser man ut såhär.
Skrubbsår på knät från ett annat fall. Han sa inte ens aj när han slog sig. Bara upp och fortsatte leka!
Drattade i backen och slog sig igen!
Brännblåsa på handen, även där sa han bara aj. Vi märker oftast inte att han slagit sig, utan helt plötsligt har han något sår. Otroligt tålig liten kille!
Kanske kan man få lite tips här! Sommar, sol och skrubbsår stämmer bra in på Linus nu!

Igår hade vi en härlig heldag på Borås djurpark! Mysigt att gå omkring och strosa och titta på alla djuren. Kommer bli fler besök där i sommar då vi nu har säsongskort. Kostade 195 kr för 1 gång och 250 kr för hela säsongen. Inte svårt att välja!
Vi fick väcka Linus när vi kom fram och det första han såg var en soptunna. Han vaknade till direkt! Är helt galen i soptunnor och sopbilar! Här har vi åkt till djurparken, men det som fångar hans intresse mest är en soptunna:)
De här två fångade mitt intresse. Den ena kissade och den andra stod bakom och drack det som kom ut!!! Härliga djur, hahah!
Söta tvättbjörnar.
Savannen.
Titta fant...
Spexigaste apan:)
Far och son.
Lion vid lejonen:)
Tågfärd. Vad var det mest intressanta då... Jo lekplatserna vi åkte förbi!! Linus ville inte alls åka mer tåg efter det. Så när tågresan var över var det bara lekplatserna som gällde! Men som sagt, vi har ju säsongskort, så vi kan ju titta på fler djur en annan dag!

1 kommentar: