17 april 2012

3-åringen

Tårta, sång och paket när man vaknar på sin födelsedag är ju ett måste:) Linus blev lite blyg...men glad. Han uppskattade verkligen alla presenterna, stort som smått.
Vi använder fortfarande bäddsoffan varje natt, då båda barnen vill ha närhet. Så vi fortsätter att ta ett barn var, så att de inte ska väcka varandra.
Även om han gillade alla paket, så var nog detta favoriten.
Det var en kall och vit morgon. Längtar till den riktiga våren kommer!!! Men april är ju april och man vet aldrig om det är regn, blåst, sol eller snö!
Efter en mysig morgon fick jag med mig en motvillig Linus till dagis. Men väl där hade han jättekul och ville i vanlig ordning inte åka hem. Vi tog oss sedan ut till lekplatsen, där hans kompis höll till. Men han var på dåligt humör... Vi bjöd då på lite glass och sedan följde vi med dem in för en massa lek. De hade stundtals småbråk, men mot slutet busade de och hade skoj. Däremot när vi skulle hem kom tröttheten över Linus och han blev gnällig och jobbig, framförallt emot kompisen. Så när vi kom hem fick han nappen och vila lite framför barnprogram.
Efter middagen blev han trött och gnällig igen. Men lite bad med nya skumbadet fick honom på gott humör igen:) Lion står alltid och kollar på storebror när han badar. Han blir dyblöt och jag tar bort honom. Men han sticker genast iväg till badrummet igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar