13 april 2012

Tjatig 3-åring och nytt liv växer...

Herreguuuuuud var tröttsamt Linus tjat är! Han har blivit lite bättre på att leka en stund själv eller med Lion. Men i stort sett vill han ha uppmärksamhet från oss precis hela tiden. Jag och Niclas får utan överdrift inte byta två meningar med varandra utan att han håller på att tjata sönder huvudet på oss. Det spelar heller ingen roll att vi kan leka med honom och hitta på roliga saker en hel dag. Om vi behöver greja en stund, så blir det genast tjat, följt av gnäll efter napp och kanin.

Igår behövde vi ju fixa med förrådet och vi trodde väl att han stundtals skulle kunna sysselsätta sig själv lite i trädgården. Men icke... Vi fick låta honom gå in, ha sina snuttesaker och se film. Bara det att han ser så deppig ut så fort vi inte har 100% fokus på honom.

Vi försöker t ex att ha med honom i köket och hjälpa till, men han tröttnar efter 5 minuter. Vet verkligen inte vad vi ska göra!!!

Idag kom jag iallafall iväg och storhandlade. Köpte även en grill som Niclas monterade ihop. Så nu är vi redo för varma dagar och kvällar på altanen:)
Under tiden Niclas packade upp grillen, tog jag ut barnen och byggde lite lego.
Lion höll på att trilla i backen med legoklossar:)
Jag är kass på trädgårdsarbete och blommor, men nu när man bor i hus, vill man ju ha lite mysiga blomkrukor. Så jag har gjort några försök iallafall.
Lite blommor på utebordet gjorde ju jätteskillnad!!
Linus börjar tycka att lillebror blir allt roligare. Här ville han prova att mata honom:)
När barnens farmor var här härom veckan, tog hon med sig en hink med grodägg från sjön. Förra helgen fick de flytta från hinken till en glasskål och vi fixade lite nytt vatten, stenar och lite grönt. Nu har nästan att små ägg utvecklats till små grodyngel. Det kryllar av dem!!!!
Snart får de väl flytta ut igen, så vi inte får huset fullt med grodor!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar