27 juni 2012

Snyggt, men inte så praktiskt

Vår uppfart är ju väldigt fin med alla vita stenar och så. Men otroligt jobbigt med alla stenar som bara hamnar i munnen på Lion eller på gräsmattan. Dessutom behöver vi lägga sten där, för då får vi plats med fyra bilar utanför huset istället för bara två. Denna lilla bit som vi ska stenlägga kommer göra väldigt mycket. Hoppas bara att det kommer att se mysigt ut ändå...
Vi fick gräva bort en bit häck och sedan har Niclas slitit med att flytta postlådan ca 30 cm. Det var inget lätt jobb, då den sitter fast i en gjuten platta som väger bly. Men idag kom hans två bröder och hjälpte till lite.
Niclas hade gjort så mycket av jobbet själv, så killarna fick gott om tid över till annat:) Det blev grillning, lite fotbollsspel och nu sitter de och kollar fotboll på tv:n. Linus var med dem länge ute och lekte idag och lade sig inte förrän vid nio. Två timmar senare än normalt. Men det är väl såhär en sommar ska vara! Sol, grillning, lek och lite senare kvällar, när det är både soligt och varmt.

Själv avbokade jag mitt pass på gymmet idag och tog ett varv runt Finnsjön istället. Men träningsvärken från måndagens shape gjorde att jag var väldigt stum i benen idag och det kändes lite tungt att jogga idag. Men runt kom jag iallafall, även om det inte gick riktigt lika snabbt som förra gången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar