17 april 2011

2-årskalas!!

När vi skulle ut och leka lite på förmiddagen fick Linus ett paket till. För några veckor sedan gick han fram till en tjej på lekplatsen, som hade en sparkcykel. Han fick åka lite på den och den snälla flickan drog Linus på den, så att han fick åka lite. Efter det vill han alltid fram till alla barn som har sparkcykel och blir besviken att inte han får åka. Men igår på Ica Maxi hittade vi en med fyra hjul och som var i lagom storlek för Linus!!! Han blev helt överlycklig:)

Sen var det in och äta och vila innan kalaset. På kalaset var det några av mina barndomsvänner med pojkvänner och barn. Tyvärr var det några som inte kunde komma, men så är det ju när man har små barn. Alltid några som blir sjuka.

Det var supertrevligt och Linus hade jättekul med Alice, som är ett halvår äldre och Nellie 1 år yngre. Yngst på kalaset var en liten kille på 4 v, så söt! Känns overkligt att vi snart kommer att ha en sådan liten plutt här hemma snart. Linus var väldigt intresserad av bebisen och ville vara med och titta och klappa på honom!
Sång och hurra för födelsedagsbarnet!

Efter kalaset var han helt slut och vi gick ut på en liten promenad i det underbara vädret! Hoppas det är här för att stanna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar