24 februari 2012

Det går snabbt nu!!

Igår såg det ut såhär...
Idag kom han upp ytterligare ett trappsteg och försökte klättra ännu högre upp. Så när Niclas slutade åkte vi raka vägen och köpte en trappgrind. Hoppas denna funkar... Den tredje vi har hemma och försöker med! Har tydligen konstiga mått, så det är nästan omöjligt att hitta en som passar. Vi ska testa den imorgon, håller tummarna:)
Han reser sig överallt hela, hela tiden!

Underbart att ha Linus hemma, MEN vad jobbig han varit idag!!!!!!!! Rent elak... Har dragit omkull Lion och puttat, slagit till och lagt sig på honom. När vi sedan var ute idag och lekte med grannarna, så tog han hela tiden Bruno´s leksaker. Dessutom fick han utbrott för minsta lilla och puttade och slog även Bruno! Det blev många gånger han fick sätta sig på en bänk tills han gick till Bruno och bad om ursäkt. Så idag har han varit enormt trotsig. Men jag tror att det kan vara lite extra nu när han varit borta en vecka. Hans humör har växlat mellan glad så han hoppar, till skrikig och tillbaka till glad igen på en minut!


Passade på att sänka spjälsängen idag. Vill inte vara med om ett fall till från den!
Just det, Linus ville vara kvar i butiken idag. Han fick komma in bakom kassan och när vi sedan sa att vi skulle gå så fick man till svar - nej, jag JOBBAR faktiskt nu! Sedan gick han med bestämda steg in i butiken igen:)

Jag och Linus gick ikväll och köpte pizza. Där gick han med bestämda steg förbi kön och fram till kassan och sa - min pizza är färdig?

Himla tur att han kan vara så charmig ibland och inte bara trotsig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar