5 juli 2012

Äntligen sommar:)

Vad skönt det varit de senaste dagarna. Nu har man ju äntligen fått känna att det är sommar!!

Vi har inget speciellt planerat för sommaren, utan fixar här hemma och gör lite småutflykter. Det känns som att det räcker väl nu när barnen är så små. Fast jag längtar till att åka till ställen som Skara sommarland och legoland. Men vi väntar några år, tills barnen är större och får ut mer av dessa ställen. Just nu så duger ju Borås djurpark, Universeum och Liseberg alldeles utmärkt.

Här kommer lite blandade bilder sedan sist...
Linus vill helst inte ha några kläder på sig alls nu. Han höll igång som en tok på Lion´s rum härom kvällen och hoppade från hyllan tills han var alldeles svettig.
Men tillsist fick jag honom att ta på sig pyjamasen. Om det inte syns, så gjorde han detta helt själv - tröjan bak-o-fram, byxorna ut-o-in och bak-o-fram:)
Här "hjälper" han pappa såga ner lite träd, med hjälp av en pinne. Vi behöver såga ner en massa träd så att de inte är så höga och skymmer all sol.
Lite lunch på IKEA. I vanlig ordning vill Linus bli matad och Lion vill äta själv och vi får ställa hans tallrik lååångt bort. Helt otroligt vilka långa armar han kan få!
Vi har fixat lite sten till vår uppfart så att vi snart kan få ordning på den.
Idag har det ju varit en riktigt härlig sommardag, så då passade vi på att vara en stund på stranden vid Örtjärn. Mysigt och kul för barnen med änderna som kom nära, nära.

Imorgon får vi se vad det blir av dagen. Mycket beror på vädret. Men nu är farmor här, så jag tror att vi kommer att passa på att fixa mycket i trädgården när vi har bra barnvakt! Bäst att passa på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar