1 juli 2012

Ensamma hemma

Niclas har åkt till sin bror för att titta på fotboll. Han fick ta med sig Linus, för jag är helt slut. Det har varit flera nätter nu med dålig sömn och igår kväll somnade båda barnen först vid 22. Dessutom vaknade Linus runt 5 imorse och ville se på barnprogram. Jag försökte förklara för honom att det var för tidigt, men då blev han både arg och ledsen. Detta resulterade i en massa skrik som naturligvis väckte lillebror:(

Han har ju inte helt vant sig än vid att nappen är borta och både igår kväll och imorse saknade han den enormt! Vi fixade lite välling till de båda och Linus somnade om. Niclas stängde in sig med Lion på hans rum och han lekte på golvet runt en timma. Niclas slumrade till lite och när han vaknade låg Lion på golvet och sov!
När både jag och Lion gått upp låg Linus fortfarande och Niclas kröp ner till honom och mös:)

Men den där avbrutna sömnen man har natt efter natt är inge rolig! Jag blir helt slut. Så jag behövde ha en lugn kväll med bara ett barn.
Lion har varit i toppform!
Klättrat upp på pallen, backat ner, klappat händerna och skjutit iväg pallen till ett nytt ställe, för att sedan upprepa allt.
Fast här hade han hamnat på fel sida om pallen, men fattade ingenting. Så han blev jättearg när han inte kunde klättra upp!
Överlycklig när han står i "gå-vagnen" och rycker som en tok så att han rullar bakåt.
De senaste dagarna har han övat mycket på att gå och kan nog ta runt 10 steg utan att ramla.
Det är inte helt lätt....
Men det är bara att ställa sig och försöka igen:)
Han har den senaste tiden fått svårt igen att somna själv på kvällen och slocknar gärna i famnen. Men det är ju bara sååååå mysigt, så det får han gärna göra ett tag:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar