16 december 2011

Dåliga vanor...

Den senaste veckan har Linus fått en väldigt dålig vana. Han är jättetrött på kvällen, vi nattar honom som vanligt med mys, saga och välling. Sedan lägger vi honom och sätter på en cd med saga eller godnattvisor. I normala fall så somnar han då, men nu... Ca 2 minuter efter läggning hör vi uppifrån. Mamma/pappa jag måste bajsa... Detta innebär 1-2 timmar av lek och ny nattning innan han somnar igen. Samma visa VARJE kväll:(

Men ikväll var han såååå mysig när han var uppe. Bara lekte och flög runt som en tok och var jättenöjd.
Lillprinsen har lärt sig sitta utan stöd och allt har gått på bara några dagar! Men hans kvällar är också jobbiga. Vi lägger honom vid åttatiden. Men vid nio/tio så vaknar han och skriker och skriker. Han somnar om snabbt men vaknar lika fort igen och så håller det på till runt tolv på natten... Ensamtid vad är det??? Dessutom blev ju natten speciell då Niclas var dålig och ambulansen kom hit vid 3-tiden. Undersökte honom ett tag och beslutade sig sedan för att ta med sig honom till sjukhuset. Lion som vaknat när de kom tog lång tid att natta. Så nu hade det varit skönt att få barnen i säng. Linus är på g, men Lion ligger just nu på golvet och leker och är omöjlig att natta om. Ja, ja, man får väl sova när man blir gammal eller nåt:)
Igår träffade Linus TOMTEN!!! Spännande. Han vågade sig inte fram till honom, men fick en skumtomte och pratade lite med honom. Jag tyckte att Linus skulle berätta vad han ville ha i julklapp, men han valde istället att berätta att mini-sats var stängt men skulle öppna snart och att vi skulle dit;)

Niclas då... Jo, han hade tydligen förmaksflimmer och det fångades äntligen på ekg. Det är troligen det han har haft de senaste 3 åren då han åkt fram och tillbaka till akuten och tagit otaliga ekg. Underbart skönt att äntligen få reda på att det verkligen är något fel som han inte bara kan ignorera. Men samtidigt är det ju naturligtvis jättetråkigt att det är problem med hjärtat! Efter ett tag på sjukhuset hoppade pulsen tillbaka till det normala, men han har fått medicin och ska tillbaka om 2 månader om inget händer igen. Hoppas att han snart blir av med strulet i hans kropp!

1 kommentar:

  1. Jobbigt med brist på egentid på kvällarna och hjärtproblem =( Men det är en mysig blogg du har =) Idag är sista dagen att tävla om godsaker på min matblogg så skynda in och tävla:

    http://coquina.blogg.se/2011/december/lucia-och-godistavling.html

    SvaraRadera