20 december 2011

Det börjar ta sig...

Linus fick en ny chans idag att vara med i köket och det gick lite bättre:) Griljera skinka passade perfekt. Han fick "måla" skinkan med penseln!
Därefter bakade vi chokladbollar och tänkte att han skulle tycka det var kul att gegga lite. Men han tyckte inte alls om att vara kladdig, stod mest och spretade med fingrarna:)
Annars har dagen gått åt till Lion som återigen är sjuk. Det började inatt. Han var skållhet och hade jätteont. Så vi gav oss iväg till läkaren efter dagislämningen. Där var det otroligt kämpigt att undersöka honom, för han hade så ont, så ont... Men till sist så kunde läkare nr 2 konstatera att han fått öroninflammation igen.

Ny pencillinkur blev utskriven och efter låååång väntan på apoteket, fick jag beskedet att medicinen var slut. Tillbaka till läkaren som till sist hittade 1 flaska i Landvetter. De satte undan den åt oss och så åkte vi dit istället. Där var det också jättekö:( Så när vi väl var klara där var det dags att hämta Linus.

Han har varit helt underbar nu på eftermiddagen och det var väldigt skönt, för jag har varit dödstrött! Men de är så fantastiska mina små och jag är så himla glad för dem:)

2 kommentarer: