5 december 2011

Full rulle på nya dagiset, eller...

Idag var det altså dags att gå till Linus nya dagis. Jag var såååå nyfiken. Vi tog en promenad dit i halkan. Trodde det var lite snö på backen, men det var fullt med hagel överallt!! Fint var det iallafall:)
Väl framme på dagiset visade det sig att det bara var Linus där!!! Tydligen är det en nyöppnad avdelning och de har hittills bara skolat in två andra barn och de var lediga idag. Imorgon kommer en av dem och på torsdag ska det börja ytterligare en ny. Resten ska skolas in i januari... SUCK! Trodde Linus skulle börja på ett dagis denna gången som redan var igång. Förra gången var det ju samma sak. 2 månader med bara en massa inskolningar. Han älskar ju och trivs bäst när det är mycket barn runt honom.

Men jag håller tummarna för att han ska tycka att det är kul ändå och att de kommer igång med bra verksamhet direkt, trots inskolningar. Har ju tyvärr inga bra erfarenheter av helt nystartad förskola. Sist tog det ju två månader innan de ens började gå ut och en hel termin innan de gjorde något annat än att bara ha fri lek:( Fortsättning följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar