13 december 2011

Såååå snäll:)

Det senaste har det varit riktigt harmoniskt med barnen. Imorgon ska Linus vara på dagis vanlig tid, från 9-14. Dessutom har jag inte en massa måsten på dagen. Så det känns härligt att kunna ha lite tid att vara hemma och greja, kanske åka och handla lite, utan att känna mig stressad. På 5 timmar ska jag nog kunna hinna både vara med Lion, fixa och vila lite:)
På väg till dagis:)
Linus är så himla snäll mot Lion! Han gör aldrig någonting dumt mot honom. Som här. när Linus ställt upp alla sina bilar för ett bilrace. Lion tar sig fram snabbt nu och var naturligtvis väldigt intresserad av brorsans bilar... Linus gjorde allt han kunde för att hindra Lion, men inget hjälpte och han blev otroligt frustrerad. Men han han hade inte en tanke på att göra något dumt:)
Lion älskar att vara med när storebror leker!
En annan sak som är helt underbar är att om Lion är ledsen, när vi inte är i närheten. Så försöker han själv hjälpa honom. Han går fram till Lion och pratar med honom, frågar vad det är, ger honom någon leksak eller försöker trösta med napp:) Som sagt, han är verkligen supersnäll mot sin lillebror och det värmer i mammahjärtat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar