28 december 2011

Ullared i mellandagarna!

Nu när Linus är hos farmor och farfar på Smögen, så hinner vi fixa lite här hemma. Igår var vi en sväng på Ikea och handlade några småsaker och fick lite inspiration. Idag däremot tog vi oss till Ullared. Skönt att för en gångs skull vara där med Niclas. Då kunde han ta Lion en hel del och sedan skulle vi ha lite mattor och lampor och sådant, så då var det skönt att båda var med. Sen var det en PERFEKT dag att åka till Ullared på! Väldigt, väldigt lite folk, bara så att ni vet! Alla andra shoppingsugna är väl och trängs i mellandagsrean:)

Vi köpte bl a en matta till Linus rum. Vi har verkligen saknat det och det har varit kallt på hans golv. Men i bilen på väg hem fick jag lite nya idéer...
Jag kom på att mattan, Linus bokhylla och kök skulle passa bättre inne på Lion´s rum. Så ikväll flyttade vi om totalt på övervåningen och vips, så känns Linus rum nästan färdigt. Nu saknas bara lite tavlor på väggarna!

Undrar hur Linus kommer reagera när han kommer till sitt gamla rum och inget ser ut som det brukar och sen kommer in i Lion´s gamla:)
Just nu ser Lion´s rum ut såhär!!! Men det får bli morgondagens projekt, blandat med att ta det lugnt.

Här inne kommer det fixas mer innan det är klart. Den ena väggen är ju t ex fortfarande täckt med rosa tapet. Men det är ju lättare att fixa nu när vi flyttat om och innan Lion ska flytta in här. Skönt att känna att vi har gott om tid att måla om eller tapetsera, då han inte ska bo här än på iallafall ett halvår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar