10 december 2011

Lion´s välkomstkalas!!

Då var det äntligen dags för ett välkomstkalas (istället för dop) för Lion. Det var egentligen förra lördagen kalaset skulle varit, men sjuka familjen satte stopp för det. Vi hade istället kalaset igår och trots att vi flyttade det en vecka framåt så kunde alla utom en komma!
Sonja och en överlycklig Lion!
Linus, med bus i blicken har hittat en napp, som han vet att han inte får ha!
 
Linus snick snackar med gamlingarna i gänget:)
Presentöppning och MÅNGA ville hjälpa till:)
Hela familjen MAX är samlad...
...och nästan hela familjen SÖDERBERG. Vi saknade faster Ann, men hoppas hon kommer till jul istället!
Första kortet på familjen SÖDERBERG-MAX.
Mycket böcker blev det till Lion.
Han fick även lite gosedjur, bl a denna underbara stoooora vovve.
Moster Emma hade fixat fina bordsdekorationer:)
Lion och Linus fick varsitt halsband, lillebror och storebror, sött!
Dagen före kalaset fick barnen varsitt paket som tomten lagt i julstrumpan. Det var varsin pepparkaksform, krokodil till Linus och bil till Lion. Vi bakade några pepparkakor till kalaset. Linus var söt och sjöng  "baka, baka, liten kaka" medan vi bakade.
Vi använde fördigköpt deg och det funkade hur bra som helst. Jag är bara glad att vi fick tillräckligt med tid till att iallafall baka lite. Det blev stressigt nog med två barn och försöka hinna städa, handla och baka tårtor till kalaset. Dessutom hade vi strömavbrott innan kalaset. Men vi hann och det var kul att kunna träffas så många!

1 kommentar:

  1. Hurra hurra för lion! :) så söta killar du har, och Linus verkar verkligen ha ärvt sitt leende från mammanmax. Så glad! :) jag älskar att läsa din blogg, lär mig mycket som jag har nytta med med Lovis. Det är så bra att lion ligger några veckor framför. Men än tar det nog ett tag innan krypa det börjar här. Kram o god jul på dig!!

    SvaraRadera