4 januari 2012

Nya året

Vad vi har vilat och tagit det lugnt nu i början på nya året. Det hade varit kul att vara ute mer, men detta väder gör ju inte direkt att man längtar ut:( Vilken blåst!!! Det är ju verkligen den ena stormen efter den andra. Inatt gick det nästan inte att sova. Dels för att jag började bli krasslig igen och dels för stormen. När det blåste som värst, så rörde ju sig t o m golvet. Sedan så knakade det och hade sig...

Niclas och barnen var iallafall ute nu på eftermiddagen, så de fick frisk luft. Medan jag passade på att försöka sova en stund så att förkylningen försvinner.
Kläderna framlagda... Linus började ta på sig Lion´s overall och tyckte att Lion skulle ha hans ytterkläder:)
Lite liten kanske... och ja, den är superstor till Lion. Men jag tycker det är bra att han även har fötterna och händerna i overallen.
Pappa är utanför och busar med barnen:)
Linus älskar att hålla koll på Lion och bestämma över honom. Här sa han till honom på skarpen och drog bort honom från fönstret av någon anledning.
Linus älskar i vanlig ordning att hoppa och slänga sig. Som han och Niclas har hållit igång ikväll. Han var helt överlycklig och stårlade som en sol:)
Imorgon tänkte vi åka iväg och bada med de små. Så Linus fick prova sina badshorts, för att se om de fortfarande passade. Det passade bra, så varm han var av allt springande och hoppande, plus att kaminen ger fantastisk värme i huset!

Igår kväll var vi över på fika hos grannarna. Det var riktigt, riktigt trevligt. Linus blev helt förtjust i en av döttrarna i familjen och tog henne i handen och drog iväg med henne hela tiden. Han frågade
t o m om han fick sova där:) Dessutom har de tvillingar som är precis lika gamla som Lion , så vi ska nog ta oss till öppna förskolan tillsammans ibland. Niclas kommer att följa med pappan på innebandy i närheten. Härligt med trevliga människor, som bor alldeles intill:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar