19 januari 2012

Tapetjakt

I tisdag var jag iväg lääääänge och kollade på tapeter till Lion´s rum. Fick med mig lite prover hem, men det var inga som passade. Däremot fick vi upp ögonen för vilken färgskala vi vill ha. Så idag var jag iväg ett bra tag igen och tog med mig lite nytt hem...
För att få till lite värme i rummet, ska vi satsa på vitt/begie/grått. Dessa färger är dessutom lätta att hitta matta till och möbler som inte bara är vita. Sedan kan man ju variera resten av färgerna i rummet. Det känns som att det mesta kommer att passa!
Så som det ser ut idag kan vi ju inte ha det så länge till. Barnen tycker att det är kul att vara här, men utan matta på golvet blir det både hårt och kallt.
Vi har även lite planer på att låta barnen byta rum, när det väl är dags för Lion att överta Linus säng. Så då är det ju bra om tapeterna inte är allt för bebisaktiga. Fast lejonet är allt bra lockande att sätta upp i Lion´s rum:)
Efter mycket bläddrande och tänkande ikväll har vi plockat bort en massa och fått en favorit. Den med molnen... Kanske i kombination med den diskret randiga. Men vill väldigt gärna få in lejonet oxå;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar