6 januari 2012

Vad olika det kan vara!

Ser ni någon skillnad?!?!?
Lion
Linus

De är precis lika gamla på bilderna, men extremt olika vid matbordet! Linus fick vi täcka i både vanlig haklapp och en långärmad. Ändå blev det totalsanering efter varje måltid! Lion däremot, behöver vi egentligen inte ens ha haklapp på. Han är helt ren t o m runt munnen när han ätit klart!! Bara gapar och sväljer, skriker lite ibland om det går för långsamt:) Men han är ju också betydligt mer matglad och med sina 8,8 kg nu vid 7 månaders ålder, väger han som Linus gjorde när han var 9 månader. Ska bli så himla kul att se hur olika dessa grabbar kommer att bli!

Jag har orkat med en mindre promenad idag i det underbara vädret, men sen var det liggande läge och lite sömn som gällde. Speciellt med tanke på hur natten blev - Både Linus och Lion var vakna och pigga mellan 2-4!!!
Mössan blev kvar på efter promenaden, men så var det lite småkallt hemma också!

2 kommentarer:

  1. Ja, hahaha...sådär olika har mina barn med varit. Första var prydlig, andra åt som en gris, tredje är extremt prydlig. Hihi...

    Du, vad skönt det såg ut med vilan på soffan. Inte ofta vi får det vi mammor....

    Kram Nina

    SvaraRadera
  2. Jag får faktiskt ofta till en liten stund på soffan mitt på dagen, när de små sover. SÅ himla skönt och man orkar ju eftermiddagen och kvällen på ett helt annat sätt:)

    SvaraRadera