23 januari 2012

Ytterligare ett steg i rätt riktning

Nu har vi äntligen fixat mer förvaring i tvättstugan. När vi flyttade in, så satt det bara någre hyllor på väggarna. Men dem tog vi bort och bytte även torkskåpet mot en torktumlare. Detta gjorde att vi fick plats för en massa rymliga väggskåp istället och fick betydligt mer förvaring!
Niclas fixade igår, medan jag tog hand om barnen. Klippte Linus, badade de båda och lagade mat. Vi kände oss riktigt husliga:)
Tyvärr var det fel mått på ena dörren, så den får bytas. Dessutom ska vi köpa några fina handtag till dörrarna och sätta upp en bänkskiva ovanför tortumlaren och tvättkorgen. Kommer bli så bra!! Är allt bra sugen på att måla väggarna också. För nu är väggarna fulla med fula hål efter alla hyllor vi tagit bort.
Lilla buddha har varit extra slö idag och när vi kom hem från öppna förskolan upptäckte jag att han fått feber:( Han är lite snuvig också och jag är väldigt orolig att han ska åka på öroninflammation igen. Vill INTE ge honom mer antibiotika!! Om han skriker vet jag inte heller om det är öronen igen, eller hans sjätte tand som är på väg fram. Den är väldigt nära nu och han har ju haft jätteont med alla de andra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar