17 januari 2012

Snedfisen

Vi slutade tejpa Lion´s rygg för ca 2 månader sedan, för vi tyckte att han blivit ganska bra. Dessutom tränar han ju ryggen massor nu när han sitter själv. Men det händer verkligen ingenting. Han är fortfarande otroligt sned...
Sjukgymnasten som är specialiserad på bebisar, jobbar inte kvar på samma ställe längre. Så nu försöker jag få tag på hans läkare för att se hur vi ska gå vidare. Något behöver ju göras!
Igår kväll var han omöjlig att lägga. Så fort han somnat, vaknade han och gallskrek. Efter låååång tid så fick han Ipren, för jag tänkte att han kanske har ont någonstans. Efter ett tag så somnade han äntligen och idag såg jag att hans 5:e tand spruckit fram. Så han hade nog ont!
Linus fick en väldigt uppskattad julklapp i lördags. Ett spel som heter -Voff sa grisen.
På tv:n kommer det fram olika djur och när de låter som de ska så får man pussla det djuret. Men om t ex ormen jamar så får man inte ta någon pusselbit. Linus ÄLSKAR spelet. Han vill pussla och titta på filmen hela tiden. Själv tröttnar men ganska rejält efter en stund. Extremt enformigt. Men, men, små barn älskar ju upprepningar... Kul iallafall att han nu börjat leka med lite annat än bara bilar, bilbanor och tåg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar